Æstetik

Ellipse Nordlys

Nordlys er den nye Ellipse, der med Selective Waveband Tecnology(SWT) leverer den mest effektive IPL puls på markedet i dag. Nordlys er hurtigere end de tidligere maskiner, og introducerer helt nye super korte pulser på under 1 millisekund. Nordlys har det velkendte intelligente brugerinterface, hvori er indbygget al den kliniske viden Ellipse har opbygget gennem […]

Gentlelase Pro

Candelas flagskib, når det ikke skal være en farvestofslaser. Dette er Candelas bedste maskine til hårfjerning og karsprængninger, både i ansigtet og på benene. Maskinen er desuden superb til hudforyngelse og og ar-behandling. Maskinen har et meget enkelt brugerinterface, du behøver nærmest ikke brugermanualen. Der kan vælges mellem Zimmer luftafkøling, og den præcise DCD køling. […]

Profound

Besøg producentens side Send mere info

YDUN

YDUN leverer fraktioneret laser med bølgelængde 1550 nm - perfekt til behandling af acne ar, kirurgiske ar og fine linjer og rynker.

PicoWay

PicoWay er den stærkest af de nye picosekund-lasere – dem med de ultrakorte picosekund pulser.

Starwalker

Flere og flere mennesker bliver tatoverede. Som følge heraf fortryder flere og flere derer tatovering og vil fjerne det. Har du de rigtige værktøjer på din klinik for at imødekomme dette voksende behov?

Sirius

Effektiv og sikker fjernelse af hår og hudforyngelse fra Ellipse. Med Sirius Selective Waveband Technology (SWT®) kan du imødekomme patientens stigende krav.

CO2RE

CO2RE er den alsidige fraktionelle CO2 laser, der giver mulighed for præcist at målrette og effektivisere behandling af huden. Den arbejder både i overfladen, midt i, og i de dybeste dermale lag.

Fotona Dynamis PRO

Den ultimative laserarbejdsstation til den dermatologiske klinik har nu fået en intelligent, intuitiv og brugervenlig skærm til betjening af maskinen.

Nordlys Limited

Med Nordlys Limited kan man få Nordlys fordele for en mere økonomisk pris.