Dermatologi

Plexr®Plus

Plexr® fra det italienske firma GMV kom på markedet allerede i 2010 og er den første maskine, som bruger plasma til at få en meget stor opstramning af huden.

Vbeam Perfecta

VBeam er verdens mest solgte farvestoflaser. Igen og igen viser den sig som en utroligt sikker laser, der samtidigt er nem at bruge.

Ellipse Nordlys

Nordlys er den nye Ellipse, der med Selective Waveband Tecnology(SWT) leverer den mest effektive IPL puls på markedet i dag.

CO2RE

CO2RE er den alsidige fraktionelle CO2 laser, der giver mulighed for præcist at målrette og effektivisere behandling af huden. Den arbejder både i overfladen, midt i, og i de dybeste dermale lag.

Fotona Dynamis PRO

Den ultimative laserarbejdsstation til den dermatologiske klinik har nu fået en intelligent, intuitiv og brugervenlig skærm til betjening af maskinen.

PicoWay

PicoWay er den stærkest af de nye picosekund-lasere – dem med de ultrakorte picosekund pulser.

YDUN

YDUN leverer fraktioneret laser med bølgelængde 1550 nm - perfekt til behandling af acne ar, kirurgiske ar og fine linjer og rynker.

Starwalker

Flere og flere mennesker bliver tatoverede. Som følge heraf fortryder flere og flere derer tatovering og vil fjerne det. Har du de rigtige værktøjer på din klinik for at imødekomme dette voksende behov?

GentleLase Pro

Candelas flagskib, når det ikke skal være en farvestofslaser.