Om Scanex Medical Systems A/S

Kære besøgende velkommen til vores hjemmeside – Scanex Medical Systems A/S er en virksomhed med over 25 års erfaring indenfor import og salg af højteknologisk medicinsk udstyr til det offentlige og private sundhedsvæsen i Danmark.

Vi har et bredt produktprogram indenfor udstyr til dermatologi, kosmetisk dermatologi, kirurgi, ØNH, gynækologi og odontologi. Derudover har vi DXA-scannere til måling af osteoporose og krops sammensætning, VET scannere, samt højt specialiceresde strålekanoner og software til kræftbehandling.

Med vores nære relationer til søsterselskaberne i Sverige, Norge og Finland, deler vi samme filosofi, profil og produktprogram.

Vi er stolte af vores arbejde, og vores stærke fremgang i markedet skyldes det nære samarbejde med vores kunder, strenge krav til kvalitet, ordentlig og konstruktiv undervisning, samt førsteklasses service udført af egne teknikere.

Scanex efterstræber at være et firma, hvor vores medarbejdere og vores ansigt uadtil viser en stolthed over vores arbejde.

Besøg vores søsterselskaber her:

Scanex Norge Scanex Sverige Scanex Finland